Uitbuiken aan tafel, nou ja, niet allemaal, sommigen slobberen liever uit.

 

naar de homepage

Afgelopen zondag vond de jaarlijkse medewerkersdag weer plaats. Onder de bezielende leiding van de chef feestcommissie en tevens hoffotograaf Peter Vreeswijk

werden de werkers op een gezellige en leerzame dag getrakteerd. Met oud Noord Hollandsche Spelletjes en twee rondjes boulen werden de competatieve reflexen ook nog eens getest. Winnares van het boulen werd Yvonne Horn en Leen Schouten mocht zich de spelletjeskoning noemen.

           Zeven ploegen van 4 moesten de meest ingewikkelde toeren uithalen.. wij zien hier de ploegschaar aan het werk met de 220V spiraal, wie een foutje maakte zou het            helaas niet overleven.. rechts de ploeg met de uiteindelijke winnaar, als gekend broodsjoeler was dat natuurlijk een makkie.

           Links de ploeg Chang, Spanjers en de Zwart in een driedimensionaal boterkaaseneieren, in het midden de ploeg bijgoochem.

           Ploegje JJGH en Jikke kijken hoe Hennie langzaam aftakelt, de ploegschaar begint aan het doolhof.

           Laat de bal biljartbal in de 10 vallen, dat was de opdracht en de loden daai moest met 2 touwtjes zo hoog mogelijk gebracht worden. rechts een soor Yatzee maar dan moeilijker.

           Leen probeert vals te spelen, Henk staat op de uitkijk, ze worden gesnapt door de fotograaf. Disctokkie Peter begeleid het diner...............    Waarom kijkt zij zo bedenkelijk ? vlieg ? sambal bij ?

           Hieronder een optreden van Dorus. Een stuk in zijn kraag én twee motten.

Ben 2, Peter, Hennie, Maja en Isabella puffen uit in de felle zon